Imatge de la junta de veïns de l'EMD de Bellaterra, el 30 d'octubre del 2018 | Laia TR

 

 

La Junta de Veïns de Bellaterra, que se celebra de forma ordinària cada “segon dijous de cada mes de gener, abril, juliol i octubre”, ha sigut ajornada en la sessió d'aquest mes de gener. La reunió, que s'havia de fer el dijous 10 de gener, està prevista amb nova data pel dilluns 21 de gener.

 

  

Segons explica la Secretària de l'EMD de BellaterraBeatriz Ripoll, s'ha ajornat la reunió per diversos motius, entre ells que “estem a la tornada de festes i no hem tingut molt de temps per preparar la documentació necessària”.

 

  

Alhora, però, l'ajornament també ha tingut a veure amb la recollida de signatures per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat que, segons exposen des de l'EMD, suposa una feina extra pels funcionaris de l'EMD: “estem treballant molt amb el tema de la recollida de signatures”, ha indicat Ripoll.

 

 

Qui lidera la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat és un grup veïnal però disposa del suport de l'EMD.