Carrer Vázquez de Mella, a Bellaterra
Carrer Vázquez de Mella, un dels carrers on es va produïr un dels robatoris | Google

 

Dos intents de robatori van desvetllar alguns veïns de Bellaterra el passat dissabte 12 de gener. Es tracta de dos intents d'assalt a cases del barri, als carrers Vázquez de Mella i Cisneros, que es van produir de matinada i van fer saltar les alarmes perimetrals de diverses propietats, despertant a diversos veïns que a aquella hora dormien.

 

 

  

Segons l'atestat dels Mossos d'Esquadra, a les 4:28h de la matinada el propietari d'una de les cases al carrer Vázquez de Mella truca als Mossos per a denunciar que hi havia dues persones amb caputxes que estaven al seu jardí. Els lladres intenten entrar per la finestra, però en saltar l'alarma, fugen de la zona. Segons diversos veïns de la zona, els cotxes de la policia arriben ràpidament, però ells individus ja han desaparegut.

 

 

 

  

Poc després, a les 5:28h, un altre veí torna a trucar perquè dos lladres intenten entrar a casa seva forçant la finestra de la cuina, però els hi salta l'alarma i fugen ràpidament. De nou, “no es localitzen els lladres, tot i que la investigació segueix oberta per robatoris amb força amb grau de temptativa“, expliquen des de Mossos d'Esquadra, que agraeixen molt la col·laboració ciutadana en aquest cas, que va ser clau per a la seva actuació.