El candidat del PP a Cerdanyola, Manuel Buenaño, durant una sessió plenaria | Cerdanyola.info

 

 

Manuel Buenaño serà, un cop més, el candidat del Partit Popular a les Eleccions Municipal de Cerdanyola del Vallès el maig de 2019. Així ho va decidir el Comitè Electoral del partit el 14 de gener, votant per unanimitat al veterà regidor dels popular a Cerdanyola.

 

  

  

Després de celebrar-se la reunió del Comitè Electoral, que va estar presidit per l'exministra Dolors Montserrat, Manuel Buenaño es va mostrar agraït per la confiança del seu partit: “Agraeixo la confiança que el president del partit, Alejandro Fernández, ha posat en mi perquè sigui, un cop més, el candidat del partit a Cerdanyola”. A més, Buenaño confia en què es visqui un canvi polític a la ciutat: “Només queden 132 dies perquè Cerdanyola torni a ser de tots els seus veïns i no només d'uns pocs, com a succeït aquests quatre anys”.

 

 

  

  

El candidat del PP senyala directament la gestió i actitud del govern presidit per Carles Escolà: “A Carles Escolà i al seu desastrós govern se li ha acabat el temps, entre tots els hem d'enviar a casa seva per demostrar la seva incapacitat a l'hora de governar i gestionar una ciutat com Cerdanyola. Han sigut un govern mentider, ja que han manifestat que eren el govern de la gent i han demostrat any rere any la seva incapacitat per poder executar i aprovar els diferents pressupostos, quedant cada any amb un superàvit escandalós”.

 

 

  

  

Així, Buenaño preveu un nou rumb després de les eleccions: “A partir del mes de maig, no permetrem més humiliacions d'un equip de govern municipal a més de la meitat de la població, amb baixades de la bandera d'Espanya o deixant-la per terra durant gairebé un mes. Volem un govern implicat que solucioni els veritables problemes que afecten a tots els veïns com són la seguretat, la neteja, l'espai públic o l'habitatge”.

 

 

  

  

L'acte de presentació de la candidatura serà el 6 d'abril. Segons ha anunciat el mateix partit, comptaran amb la presència del president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández. “No descartem que el pugui acompanyar algun altre dirigent”, apunta Buenaño.