Façana de la comissaria de la Policia Nacional a Cerdanyola | La Forja

 

La façana de la comissaria de la Policia Nacional a Cerdanyola del Vallès, al carrer Mare de Déu de les Feixes, ha aparegut amb pintades en contra de la seva presència a la ciutat. El grup local de La Forja ha reivindicat les pintades com a “resposta a l'onada repressiva viscuda ahir [el 16 de gener] a les comarques gironines amb 16 detinguts”.

 

Des de La Forja asseguren que es tracta d'una acció per denunciar “l'actuació de la policia espanyola en territori català” afegint que “no són benvinguts”. A la porta de la comissaria de Cerdanyola es pot llegir la frase 'No ens aturarem', una premissa que la formació jove manté en el comunicat que han fet públic: “Seguim ferms i forts davant aquest atac contra els moviments independentistes combatius”.