mac

La columna de Clapés va ser cedida a Cerdanyola pel mateix artista | Ajuntament de Cerdanyola

  

  

L'homenatge a l'artista sabadellenc Lluís Clapés (Sabadell 1945-2018) també tindrà presència a Cerdanyola del Vallès. El Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) ha instal·lat una columna totèmica obra de Clapés, mort durant l'any 2018, coincidint amb l'homenatge que el Museu d'Art de Sabadell i l'Espai Foc fa a l'artista.

 

  

L'exposició homenatge a Sabadell porta el nom 'In Amicorum'. A l'Espai Foc es fa un repàs extens de l'obra de l'artista i al Museu d'Art de Sabadell se centren en les col·laboracions amb altres artistes. Per la seva banda, el MAC cerdanyolenc instal·larà una peça donada a la ciutat pel mateix artista arran de l'exposició que va fer al museu el 2016.

 

 

La peça ha estat instal·lada temporalment a l'àmbit de la ceràmica modernista al costat dels grans gerros del rellevant ceramista sabadellenc Marian Burgués, completant una àmplia exposició vallesana al museu. A Cerdanyola, Clapés va realitzar també els grans murals del Xaloc i la Tramuntana del carrer de la Bassa a Cordelles.