Imatge de la passarela de moda 'Moda Ciudad Sport' al Club Bellaterra al 1970
Imatge de la passarel·la de moda 'Moda Ciudad Sport' al Club Bellaterra al 1970 | Josep Maria Mas

 

Enguany fa 49 anys que a Bellaterra es va dur a terme la primera i única passarel·la de moda de què ha gaudit la localitat vallesana. Va estar organitzada per la Junta Directiva del Club Bellaterra pel dia 11 de juliol de 1970 a les 22h amb la col·laboració del Instituto Nacional Coordinador de la Moda Española.

 

Fulletó de la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra
Invitació a la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra | Josep Maria Mas

 

La passarel·la Moda Ciudad Sport per la temporada 1970-1971 va consistir en una passarel·la de moda i sopar d'etiqueta a la pista de tenis del Club, amenitzades pel mític cantant dels anys 60 José Guardiola i el grup de música Los Duendes. El sopar va córrer a càrrec del Restaurant Ristol de Viladecavalls i va suposar un esdeveniment per a tots els veïns de Bellaterra. 

 

Fulletó de la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra
Fulletó comercial distribuït a la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra | Josep Maria Mas

 

Les imatges que incloem són propietat de Josep Maria Mas, president del Club Bellaterra durant la celebració d'aquest esdeveniment insòlit, que va trencar la normalment tranquil·la vida cultural de Bellaterra. 

 

Cartell de la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra
Cartell de la passarel·la de moda 'Ciudad Sport' al Club Bellaterra | Josep Maria Mas