La secretària de l'EMD, Beatriz Ripoll, a la taula disposada a la Plaça del Pi per la recollida de signatures
La secretària de l'EMD, Beatriz Ripoll, a la taula disposada a la Plaça del Pi per la recollida de signatures | Toni Alfaro

 

 

La nova sessió de la Junta de Veïns ordinària de Bellaterra es durà al Centre Cívic, ubicat a l'edifici de l'EMD, aquest dilluns a les 20h. Entre els punts que destaquen de la reunió es troba el nomenament dels dos vocals de Gent per Bellaterra, deserts des de la dimissió de Miquel Vázquez i Helena Figuerola el passat mes de novembre

 

Els bellaterrencs que ocuparan aquestes dues cadires de Gent per Bellaterra a l'organ municipal seran Purificació Ribelles i Guillem Nadal, tot i que encara no s'ha especificat quina vocalia ocuparà cadascú. Els seus antecessors s'ocupaven de les vocalies de Mobilitat, en el cas de Vázquez, i de Medi Ambient, en el cas de Figuerola. 

 

Un altre dels punts a destacar de les mesures de les que es parlarà a la Junta serà la “ratificació del conveni de col·laboració amb la Comissió Promotora per l’annexió de l’EMD Bellaterra al terme municipal de Sant Cugat del Vallès“, segons es pot llegir a la convocatòria, i que també ha sigut portada pel govern. Una proposta d'acord que respon a algunes preguntes sobre el finançament de diferents recursos de la Comissió de Veïns, que no s'havien respost fins ara. 

 

A més, des d'Esquerra Republicana de Catalunya a Bellaterra es presenten dues mocions d'acord municipal: una per l'impuls de l'esport i una altra per  “l'acostament de joves i adolescents a la Festa Major de Bellaterra“.