Moment després de la col·lisió de la moto amb el cotxe
Moment després de la col·lisió de la moto amb el cotxe | ANTI-RADAR CATALUNYA

 

A les 17.25 h de la tarda d'aquest dilluns 21, un motorista ha col·lisionat amb un cotxe a la rotonda del Sincotró Alba a la BP-1413 entre Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat. A causa de l'impacte, el motorista ha caigut al terra i s'ha tallat la circulació del carril interior de la rotonda per seguretat. S'han traslladat una dotació de la Policia Local i del Servei d'Emergències.

 

Segons informa el SEM, el jove de la motocicleta presenta contusions lleus i ha sigut traslladat a un centre d'atenció primària de Cerdanyola on l'estant atenent. Un cop traslladat el motorista, s'ha reprès la circulació. L'accident no ha provocat cap incidència greu al trànsit de la via.