BellaterraDiari és l'únic mitjà online de Bellaterra
BellaterraDiari és l'únic mitjà online de Bellaterra | Laia TR

 

BellaterraDiari continua consolidant la seva presència en digital amb l'acabament de l'any. L'últim mes de l'any 2018, el desembre, van visitar el mitjà digital un total de 6.500 persones diferents. Una xifra rècord si tenim en compte el total d'habitants a Bellaterra, situats, en dades de l'1 de gener de 2017, 2782 persones.

 

  

  

Un rècord que es nodreix de la visita d'internautes amb una forta vinculació a Bellaterra però que ja no hi viuen, o persones que mai hi han viscut però hi tenen lligams: vallesans, barcelonins i catalans en general. Bellaterradiari va néixer el 2015 i des de llavors no ha parat de créixer, també en format paper des del maig del 2018. El mitjà està associat al TOT Sant Cugat i TOT Cerdanyola, del grup Totmedia, amb qui comparteix audiències i sinergies comercials.

 

 

  

  

En números específics, només durant el mes de desembre, BellaterraDiari va rebre 11.609 visites totals a 16.390 seccions i notícies diferents dins el web, les quals es tradueixen en 6.548 persones diferents que van escollir el mitjà com a lloc web per informar-se. De totes aquestes visites totals, 10.971 venien de l'estat espanyol, una gran majoria, però també es van rebre visites des de diferents països de tot el món, com Estats Units (303), França (30) o Mèxic (22).

 

 

  

  

Val a destacar que de tots els usuaris, la majoria ens visita a través de dispositiu mòbil (un 65,6%), tot i que una bona part dels usuaris també van llegir les nostres notícies per ordinador (un 29,4%), i una minoria ho va fer mitjançant una tauleta (5%). A més, de tots els lectors, una quarta part van ser lectors nous, cosa que indica el creixement de visitants i que és símptoma que cada cop més usuaris d'Internet prenen el BellaterraDiari com a lloc on val la pena informar-se.