Monument a la República | Arxiu

  

 

La Universitat Popular de Cerdanyola organitza una xerrada-debat sota el títol 'De què parlem quan parlem de república?'. L'acte tindrà lloc el dimarts 29 de gener a les 18.30 h a la sala polivalent del Casal de Joves.

 

 

“Ara que sentim a parlar tan sovint de república, volem parlar al voltant d'aquest concepte. Més enllà d'absència de monarquia volem aproximar-nos als valors republicans, al tipus d'organització, diferents models, etc”, així presenta l'entitat la xerrada-debat del pròxim dia 29. L'acte comptarà amb la intervenció de Josep Lluís Negreira, historiador i professor de l'IES Banús.

 

 

La Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès es defineix com un espai de debat i formació continuada per tractar aquelles temàtiques d'actualitat o per saber més de tot allò que ens envolta. En aquest cas, l'objectiu serà definir un concepte de plena actualitat. Així, la Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès es planteja el repte d'agafar el relleu dels històrics Ateneus Populars per tornar a fer possible allò de “Jo no vull aprendre allò que tu vols que jo sàpiga, sinó allò que jo vull saber”.

 

cartell
Cartell dela xerrada-debat de la Universitat Popular de Cerdanyola | Universitat Popular