Gabriel Rufián, dret, i Helena Solà, en primer pla, durant l'acte pre-referèndum el setembre de 2017 | Cerdanyola.info

 

 

La candidata d'Esquerra Republicana a les Eleccions Municipals, Helena Solà, presentarà la seva candidatura a Cerdanyola del Vallès. Serà el 28 de gener a les 19.30 h al Teatre Ateneu acompanyada del diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, Gabriel Rufián, i del catedràtic i ex-conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras. Després de les intervencions de Solà, Rufián i Tresserras, el partit preveu obrir un torn de paraules entre el públic. 

 

 

D'aquesta forma, la regidora d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola presentarà oficialment la seva candidatura com a alcaldable del partit a les Eleccions Municipals del 26 de maig. El grup local d'ERC va escollir Solà com a candidata el passat 22 de maig en una sessió assamblearia.

 

A la presentació hi assistirà el diputat al Parlament, Gabriel Rufián, una de les cares més mediàtiques d'Esquerra Republicana. El sabadellenc va visitar Cerdanyola el setembre de 2017, justa abans del Referèndum de l'1 d'octubre. Al voltant de 1.200 cerdanyolencs van assistir a l'acte organitzat per ERC com a part de la campanya pel referèndum.