Dibuixos de la mostra Fulls de Son, d'Oriol Vilapuig
Dibuixos de la mostra Fulls de Son, d'Oriol Vilapuig | weekand.net

 

L'artista bellaterrenc Oriol Vilapuig estrena exposició a Sabadell. Amb el nom de 'Fulls de Son', l'artista plàstic de Bellaterra inicia una mostra d'obres que es podran veure a la Galeria Sis de la ciutat vallesana (Travessia de la Borriana, 6, Sabadell), del 25 de gener al 16 de març.

 

  

  

L'exposició es compon d'un conjunt de treballs que s'organitza a partir d'un seguit d'experiències i metodologies reiterades que vénen determinades per la seva inscripció en un suport, un lloc i un temps.

 

 

Una de les obres de la exposició
Una de les obres de la exposició | Cedida

 

 

  

L'eix central de l'exposició el constitueix una peça composta per quaranta-dos dibuixos que dóna títol al conjunt.

 

 

  

  

Tanca la mostra una seqüència de dotze dibuixos i una fotografia que es mostren com a resposta a una citació extreta d'un dels poemes de Georges Trakl (1887-1914), incidint també en una manera de fer erràtica i “poètica” en la construcció de sentit.