L'ermita de Sant Pau del Riu Sec sota la neu
L'ermita de Sant Pau del Riu Sec sota la neu | Amics de Sant Pau de Riu-sec

 

L'associació d'Amics de Sant Pau de Riu-sec (ASPRS), constituïda per a la preservació i difusió del complex de l'ermita de Sant Pau de Riu-sec, farà una exposició fotogràfica sobre l'esglèsia i la seva història. Amb motiu d'aquesta exposició, que s'organitza per segon any consecutiu, el dijous 31 es farà un concert coral al Centre Cívic de Bellaterra, a les 19h on es mostraran les primeres fotografies d'enguany. 

 

L'acte, gratuït, anirà a càrrec d'alguns cantaires solistes de la Coral del Col·legi de Metges i de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, que compta entre els seus integrants amb els bellaterrencs Jordi Félez i Maria Teresa Portis. Alhora, a la trobada es mostraran algunes fotografies de la 2a Exposició fotogràfica AFOCER-ASPRS relacionades amb Sant Pau de Riu-sec.

 

 

Cartell de la segona exposició fotogràfica de l'associació ASPRS
Cartell de la segona exposició fotogràfica de l'associació ASPRS | Amics de Sant Pau de Riu-sec

 

 

L'associació ASPRS, organitza anualment un aplec, nombroses conferències, diversos actes culturals i concursos de fotografia, tot amb l'ànim de preservar el complex d'origen romà. Alhora, l'agrupament intenta millorar la seva difusió amb propostes concretes, com la de dotar accés de vianants i de bicicletes a Sant Pau de Riu-sec des de Sabadell, Badia i Bellaterra, o crear un centre d'interpretació a la sagristia del complex, entre d'altres.