Robatori
Mossos d'Esquadra a Cerdanyola | LALI ÀLVAREZ

 

El 23 de gener a les 11.20 h, els Mossos d’Esquadra de Cerdanyola del Vallès  van detenir  tres homes de 40, 39 i 37 anys  de nacionalitat georgiana i veïns de Barcelona com a pressumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili d’aquesta població.

 

Els fets van ocórrer quan un agent fora de servei va observar tres homes sospitosos que inspeccionaven els panys de les porteries del carrer de Sant Lluís. Immediatament va alertar al 112 i una patrulla d’agents de paisà es va personar al lloc. La patrulla va localitzar els tres homes forçant la porta d’accés en un bloc de pisos. Un cop van aconseguir forçar la porta de la finca, dos dels homes van pujar per l’escala i el tercer es va quedar fora vigilant. 

 

Els agents, amb l’ajuda d’altres dotacions policials, van poder detenir els dos homes en el moment que estaven forçant la porta d’un dels pisos del tercer replà, fent servir un estri casolà. En el moment de ser detinguts, portaven estris tipus rossinyols, guants de làtex, una llanterna i una navalla de petites dimensions, que feien servir per cometre els robatoris.

 

El tercer home, que es va quedar vigilant, va sortir corrents en veure les patrulles policials aproximar-se. Minuts després va ser detingut a l’estació de tren mentre intentava fugir.

 

El dia 25 de gener els tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola.