Els candidats, d’esquerra a dreta: Encarna Linares, Joan Sánchez i Marc Costa.

Els candidats, d’esquerra a dreta: Encarna Linares, Joan Sánchez i Marc Costa | Ignasi Roda

 

Ja han tingut lloc les primàries del projecte polític Junts per Cerdanyola de cara a les properes eleccions municipals del maig. Els aspirants a ser elegits aquest dissabte 26 de gener van ser Marc Costa Valls, Encarna Linares Jiménez i Joan Sánchez Braut. Els inscrits per a participar-hi han estat 250, dels quals han anat a votar 173, un 68,3%. Es pot dir que la participació ha estat molt positiva comparada amb anteriors votacions. L’escrutini dels vots ha estat el següent:

 

  • Marc Costa Valls                     51 vots 
  • Encarna Linares Jiménez        34 vots 
  • Joan Sánchez Braut               88 vots

 

No es va registrar cap vot nul ni cap abstenció, per tant en Joan Sánchez Braut serà qui encapçalarà la llista de Junts per Cerdanyola.

 

“Junts per Cerdanyola és una plataforma política oberta a sensibilitats diverses, nascuda des de l’impuls d’un col·lectiu de persones de diferents tendències polítiques i ideològiques, que vol trencar les lògiques partidistes convencionals. Més que una candidatura és un punt de trobada i un punt de partida”. Amb aquest preàmbul el projecte s’ha presentat a la ciutadania de Cerdanyola i vol obrir un procés participatiu on hi conflueixin ciutadanes i ciutadans que creguin que “cal un punt d’inflexió en la política local”.

 

La votació ha coincidit el dia en que fa 80 anys les tropes Franquistes entraven a Barcelona i a Cerdanyola. Molts cerdanyolencs d’edat recorden el passeig triomfal dels soldats pel carrer Sant Ramon.