Purificació Ribelles anava a substituïr, juntament amb Guillem Nadal, els llocs de Miquel Vázquez i Helena Figuerola | Cedida

 

La bellaterrenca que anava a ocupar una de les vocalies buides a l'EMD de Bellaterra després de la renúncia de Miquel Vázquez i Helena Figuerola, Purificació Ribelles, no prendrà possessió del càrrec. La veïna i presidenta de l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau ha indicat que va prendre aquesta decisió per motius personals.

  

  

“Si em vull posar a un projecte, vull estar al 100%”, ha indicat Ribelles, que lamenta no poder formar part finalment del projecte de Gent per Bellaterra al capdavant de l'EMD. “Amb el Ramon tenim molt bona relació, no és un problema amb el govern de l'EMD” ha explicat.

  

  

Alhora, indica que, “jo sóc al Turó, i així podíem apropar les relacions entre el Turó i Bellaterra” parlant del projecte a la vocalia, ja que admet que a vegades “les relacions entre el Turó de Sant Pau i la resta de Bellaterra han sigut més distants”. Tanmateix, Ribelles ha expressat que no podia treballar tant com voldria a la vocalia i va decidir comunicar-li al president dos dies abans del ple.

 

Des de l'EMD admeten que encara no saben qui ocuparà la vocalia vacant, que haurà de ser presa en possessió també en una Junta de Veïns