L'acte cultural va incloure música a càrrec de Francina Carenas i Álvaro Lafuente
L'acte cultural va incloure música a càrrec de Francina Carenas i Álvaro Lafuente | Cedida

 

 

La música va ser l'element fonamental a la inauguració de la 2a Exposició Fotogràfica AFOCER-Amics de Sant Pau de Riu-sec. Va ser el passat dijous 31 de gener, a la Sala Gran de l'EMD de Bellaterra, i va reunir a incondicionals de la preservació de l'ermita situada entre Bellaterra, Sabadell i Badia del Vallès, així com músics participants i diferents veïns de Bellaterra.

 

 

  

L'acte d'inauguració de l'exposició, que consta d'una sèrie seleccionada de fotografies de l'Aplec de Sant Pau de Riu-sec celebrat el 2018, va estar precedit per un concert a càrrec de cantaires del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona Hospital de Sant Pau i per una projecció de les fotografies seleccionades sobre una base poètica-musical a càrrec de Francina Carenas i Álvaro Lafuente.

 

 

 

  

L'exposició va estar inaugurada per la Presidenta d'Amics de Sant Pau de Riu-sec i restarà oberta durant 8 dies. L'associació Amics de Sant Pau de Riu-sec van agrair l'assistència a l'acte del president de l'EMD, Ramon Andreu, de tots els artistes que hi varen participar i del públic incondicional que els dóna suport. Amics de Sant Pau de Riu-sec compte amb 365 socis, dels quals un 70% són de Bellaterra i el resta majoritàriament de Sabadell i Badia.

 

 

 

  

L'entitat celebra que en els darrers mesos, s'hagin reparat els danys per vandalisme que va patir Sant Pau de Riu-sec, la posada en marxa del procés de connectar el complex de Sant Pau de Riu-sec amb Sabadell amb una via de vianants i bicicletes, i que s'hagin aconseguit 200.000 € per poder iniciar la transformació de la sagristia en un centre d'interpretació.