Número de gener del 2019 del BellaterraDiari en paper

Número de gener del 2019 del BellaterraDiari en paper | Redacció

 

Ja ha sortit el nou número de BellaterraDiari en paper amb el més destacat de l'actualitat informativa a Bellaterra del mes de gener de 2019. En aquesta ocasió, la publicació s'ha configurat com un número monogràfic sobre la recollida de signatures que la Comissió de Veïns, a qui dóna suport la EMD de Bellaterra, està fent per l'annexió a Sant Cugat.

 

 

  

En aquest número podreu trobar un reportatge sobre les raons a favor o en contra donades pels veïns sobre les signatures i un breu apunt sobre l'ordre de retirada de les pilones del Camí Antic de Sant Cugat. També una versió reduïda de les entrevistes fetes a Chus Cornellana, vicepresidenta de la Comissió, Toni Morral, exalcalde de Cerdanyola, Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, i Mariano Sazatornil, membre de la comissió d'estudi del Turó de Sant Pau.

 

 

 

  

També podreu trobar les opinions sobre les signatures de Jordi Macarulla, vocal del PDeCAT a l'EMD, i Quim Oltra, vocal d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'EMD, així com un editorial redactat especialment per l'ocasió. No us perdeu la nostra versió impresa, que podreu trobar a la vostra bústia o als comerços de la plaça del Pi.