Una de les opcions per canviar el mal alè del teu gos és la neteja dental
Una de les opcions per canviar el mal alè del teu gos és la neteja dental | Family Can Bellaterra

 

 

Com estimes el teu gos! Tens ganes de fer-li una bona abraçada, t'hi acostes ben a prop i quan la teva cara és a tocar de la seva et regala un gran somriure i un alè…. terrorífic! Family Can Bellaterra us proposa quatre opcions per canviar el seu mal alè.

  

A tots ens ha passat alguna vegada, però tenim bones notícies: el mal alè té solució! Podràs tornar a abraçar i amanyagar el teu gos sense haver d'aguantar la respiració.

  

  

El mal alè sol estar relacionat amb una mala higiene bucal però també pot ser símptoma de malalties. És important que consultem al veterinari qualsevol canvi en l'olor que desprèn la boca del nostre gos.

  

  

Els nostres 4 imprescindibles per lluitar contra el mal alè del gos:

  

  

1. DIETA

  

Cal triar un pinso amb croqueta gran i tecnologia dental. Compra sempre la mida més gran de croqueta que admeti el teu gos i assegura't que la mastegui per tenir un efecte “raspall de dents”. Funcionen molt bé els plats “antigolafres” per alentir la ingesta.

 

 

  

2. BANYES i OSSOS NATURALS

  

Les banyes de cérvol són una bona opció, ecològica i econòmica. A més d'ajudar-nos a mantenir la boca neta proporciona entreteniment.

  

Els óssos frescos de genoll o maluc de vedella funcionen igual de bé que les banyes però en tenir una matriu de calci poden causar estrenyiment. Cal dosificar-los bé i MAI donar-los cuits.

 

 

  

3. GELS ORALS

  

Som molt fans dels gels orals, s'apliquen fàcilment i actuen en diversos fronts alhora: redueixen la formació de placa i la inflamació de les genives, regulen la flora bacteriana i neutralitzen el mal alè ràpidament.

 

 

  

4. NETEJA DENTAL

  

Quan el nostre gos ja té placa acumulada és difícil eliminar-la si no passa per les mans del veterinari. Amb la neteja dental farem un “reset” a la boca del teu gos, ara et tocarà aplicar les estratègies anteriors per mantenir-la impecable.

  

  

Hi ha altres eines que poden ser útils per mantenir una boca sana, però per la nostra experiència aquestes 4 són les que millors resultats donen. Sobretot perquè són fàcils d'aplicar per part de les famílies i els gossos.

  

  

Tens dubtes? Vols que fem una bona revisió de l'estat de la boca del teu gos? A FamilyCan t'ajudarem a decidir quins d'aquests trucs poden funcionar millor al teu gos!

 

 

FAMILY CAN BELLATERRA – SANT CUGAT

 

Adreça: Plaça del Pi, 2

Telèfon: 661 333 597

Horari: de dilluns a divendres de 9.30 – 20 h i dissabte de 10 – 14 h

Segueix-los a Facebook aquí