Escola Waldorf de Bellaterra
Escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra | Escola Waldorf

 

L'escola Waldorf-Steiner el Til·ler de Bellaterra obrirà de nou les seves portes als interessats en visitar el centre. La jornada de visita a l'escola servirà perquè pares i mares que hagin de matricular als seus fills pel pròxim curs 2019-2020 puguin accedir a les instal·lacions de l'escola Waldorf i veure què i com s'hi treballa.

 

La jornada de portes obertes serà el pròxim dia 16 de febrer, entre les 10 i les 15h, i inclourà diverses activitats com un concert a càrrec de l'orquestra i la coral d'alumnes de l'escola a les 12h i una mostra de manualitats, alhora que es podran comprar materials pedagògics i degustar menjar casolà fet per les famílies. A més, la jornada girarà al voltant de les diferents xerrades sobre infantil, d'una banda, i sobre primària i secundària, de l'altra. 

 

Per a més informació sobre l'escola podeu visitar la seva pàgina web o trucar al 935929795. 

 

Cartell de la jornada de portes obertes
Cartell de la jornada de portes obertes | Escola Waldorf-Steiner el Til·ler