Cartell que indicava els punts per signar fins el 31 de gener | Laia TR

 

La campanya de recollida de signatures per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat del Vallès ha entrat en una nova fase. Després d'arribar al final del període perquè els bellaterrencs i bellaterrenques poguessin incloure la seva signatura a la plaça del Pi -que havia de finalitzar el passat dijous 31 però es va allargar al divendres 1 de febrer, de 18 a 21h-, ara la taula per la recollida de suports serà itinerant. 

 

 

Així ho expressa un programa que la Comissió de Veïns encarregada de recaptar signatures ha fet públic per diversos canals, on s'observa que la taula per a signar s'anirà movent per les diferents zones de Bellaterra al llarg del mes de febrer. Una via que el president de la Comissió de Veïns i exvocal de Gent per Bellaterra, Miquel Vázquez, ha confirmat al BellaterraDiari: “movem la taula als barris; la secretària estarà a un carrer de cada barri perquè els veïns signin”. 

 

 

Programa on s'indiquen els nous punts per signar a favor de l'annexió amb Sant Cugat
Programa on s'indiquen els nous punts per signar a favor de l'annexió amb Sant Cugat | Cedida

 

 

De fet, en un grup de Telegram dedicat a la seguretat a Bellaterra, Vázquez ha volgut calmar alguns veïns davant la possibilitat de veure alguns membres de la comissió trucant als timbres de les cases: “si trobeu gent per aquest barri -Terranova- de nit o trucant timbres, no us alarmeu”. Una possibilitat que ha acceptat Vázquez: “hem repartit papers i, en funció del barri, pot ser que anem de porta en porta preguntant per si els veïns volen signar”, tot i que ha indicat que hi ha reunions periòdiques de la Comissió i dependrà de com es desenvolupin. 

 

 

Pel que fa a la quantitat de signatures, Vázquez ha explicat que no poden donar números sobre la quantitat de signatures aconseguides fins al moment entre els veïns i veïnes de Bellaterra. Tot i això, s'ha mostrat positiu en indicar que “anem bé”. 

 

 

La recollida de signatures per zones i urbanitzacions de Bellaterra començarà aquest dimarts dia 5 de febrer a la urbanització de Terranova