servei català de trànsit
Imatge de la situació a l'AP-7 del Servei Català de Trànsit | SCT

 

 

Un accident amb dos camions implicats a l'AP-7 a Barberà del Vallès el migdia d'aquest dimarts, 5 de febrer, està provocant retencionsquilomètriques en sentit nord en aquesta via al seu pas per BellaterraSant Cugat.

 

  

L'accident ha obligat a tallar dos carrils d'aquesta via al trànsit, i a les 15 hores es registren fins a 13 quilòmetres de cua. Unes retencions que també afecten la B-30 i la C-58, on es registren 8 quilòmetres de retencions en direcció a Sabadell.

 

 

L'accident s'ha produït quan faltaven pocs minuts per les 12.30 hores, al punt quilomètric 146 de l'AP-7 en direcció a Girona. No s'han registrat ferits greus, tot i que una persona ha resultat ferida lleu.

 

El Servei Català de Trànsit informa que s'està treballant per retirar els vehicles de la carretera, i recomanen optar per vies alternatives per desplaçar-se.

 

Més endavant, més informació