El robatori es va produïr al carrer Montseny
El robatori es va produïr al carrer Montseny | Google

 

Aquest cap de setmana es va produir un robatori a una de les cases del carrer Montseny de Bellaterra.

  

  

  

Els propietaris van indicar que el matí del diumenge dia 3 de febrer es van llevar amb els sentits afeblits, com els que se senten després d'una intoxicació etílica. Quan van revisar el seu domicili, van trobar la casa regirada i van trobar a faltar un vehicle i múltiples objectes de valor.

 

 

  

  

Els Mossos van rebre la denúncia el mateix diumenge, indicant que havien robat a la casa mentre els propietaris dormien a l'interior. 

 

 

 

  

Segons indiquen els mateixos Mossos d'Esquadra, la unitat d'investigació de la comissaria de Cerdanyola ha obert una investigació, tot i que no hi ha res que faci pensar en què les víctimes hagin estat drogades.