La Universitat Autònoma de Barcelona, un dels pols | UAB

 

Els dies 5, 6, 7 i 8 de febrer, la UAB organitza les jornades de portes obertes, que permetran als futurs estudiants i al professorat de secundària prendre contacte amb l'oferta d'estudis per al curs 2019-2020, en el qual, la Universitat impartirà nous graus de diferents àmbits acadèmics.

 

 

Durant les jornades, hi haurà xerrades sobre tots els estudis de la UAB impartides pel professorat de cada titulació. A més, cada dia s'organitzarà al Rectorat una xerrada informativa per als docents de secundària sobre la nova oferta acadèmica del curs 2019-2020. D'altra banda, durant les jornades de portes obertes es podrà també visitar la Vila Universitària.

 

 

  

Enguany, els estudiants que publiquin una foto a Instagram amb les etiquetes #FuturUABer i #PortesObertesUAB s'emportaran la carpeta de la UAB. Se'n repartiran mil cada dia a la plaça Cívica (fins que s'esgotin les existències).

 

 

 

  

  

La informació sobre els horaris i l'ubicació de les xerrades es pot consultar a la pàgina www.uab.cat/portesobertes.

 

 

 

Ampliació de dates

  

  

Atesa la desconvocatòria de vaga per al proper 7 de febrer i per tal de facilitar les visites al campus dels futurs estudiants, es recuperen les activitats previstes per a aquest dia amb horaris de matí i tarda i es mantenen les ja programades per al matí del divendres dia 8 de febrer. La informació estarà actualitzada a www.uab.cat/portesobertes.

 

 

 

Donada la situació, no és necessari confirmar ni obtenir una nova acreditació, independentment del dia triat per visitar la UAB. La UAB demana disculpes per les molèsties que us pugui ocasionar aquests canvis d'última hora. Des de la Universitat, es vol oferir la millor experiència possible en la visita al campus.