Bellaterrencs al concurs de paelles de la Festa Major
Bellaterrencs al concurs de paelles de la Festa Major | Arxiu

 

 

Al BellaterraDiari, els dimecres són el dia de la cuina. A la nostra secció Pa amb Oli us proposem les millors receptes de temporada perquè tots aquells amants de la cuina sàpiguen amb què lluir-se davant les visites, com enfocar una celebració íntima o, simplement, saber com fer-se la vida més gustosa i variada dia a dia.

 

El menjar és una de les nostres passions, així que cada setmana us proposem nous reptes culinaris perquè gaudiu també de noves propostes per fer uns dinars i sopars com veritables xefs professionals. I a vosaltres, també us agrada la cuina? Si és així i voleu compartir el que sabeu amb la resta dels veïns de Bellaterra, envieu-nos les vostres receptes de temporada i les inclourem a la nostra secció Pa amb Oli perquè tots les puguem gaudir.

 

Però i què passa si ja sóc xef professional? Llavors perfecte! Podeu fer-nos arribar les vostres obres d'art pel paladar dient de quin restaurant sou i la direcció de l'establiment, i publicarem la vostra recepta perquè, tothom qui la vegi, vulgui córrer al vostre negoci a provar-la.

 

Si voleu col·laborar amb la nostra secció Pa amb Oli, només ens heu d'enviar la vostra recepta a info@bellaterradiari.cat indicant el nom, alguna curiositat sobre la recepta, per a quantes persones és la ració, quins ingredients es necessiten, com es prepara, pas a pas i una fotografia del resultat. Cada setmana escollirem una guanyadora i la publicarem al BellaterraDiari.

 

Bon profit!