Esther Guerrero i Zoya Naumov, classificades per l'europeu d'atletisme aquest dimecres a Sabadell | @CarrerLliure

 

L'atleta bellaterrenca Zoya Naumov va superar la marca mínima pel Campionat Europeu d'Atletisme en pista coberta Glasgow 2019 aquest dimecres a la Pista coberta d'atletisme de Catalunya, a Sabadell. La veïna de Bellaterra va superar la prova dels 800 metres llisos aquest dimecres 6 de febrer amb un temps de 2:02.15.

 

Una marca que la situa, no només pràcticament dins el campionat europeu, sinó com a segon temps més ràpid de Catalunya en els 800 metres femenins de tota la Història. Alhora, aquesta marca fa que Naumov sigui la cinquena espanyola més ràpida de la història de l'atletisme espanyol en aquesta prova.

 

 

La seva companya, la gironina Esther Guerrero, ha aconseguit fins i tot superar la marca de Naumov, marcant un nou rècord de Catalunya en la prova dels 800 metres, en superar la mateixa prova amb un temps de 2:01.46. 

 

Naumov ha explicat que està molt contenta ja que, no només ha arribat a la marca mínima per anar amb la Selecció Espanyola d'Atletisme a l'europeu Glasgow 2019, sinó que “vaig reventar la meva marca personal, o sigui que va ser una passada!”. Ara bé, es manté cautelosa en indicar que “fins que no surti la selecció oficial, entre el 20 i el 21 de març, no podré dir segur que hi vaig”. 

 

I és que, segons diu la bellaterrenca, les marques les regulen des de la comissió del campionat i “són molt dures”. De moment, explica que anirà al campionat estatal el 16 i 17 de febrer, i que “si revalido el títol, llavors aniré segur”, s'alegra.