‘Guanyem Valldoreix’, una coalició d’esquerres per “canviar Valldoreix”

by | febr. 11, 2019 | Sant Cugat

Presentació de la coalició 'Guanyem Valldoreix'

Presentació de la coalició 'Guanyem Valldoreix' | Cedida

 

 

Xavier Humet, actual vocal de Procés Constituent a l'EMD de Valldoreix, liderarà una 'Guanyem Valldoreix', una coalició formada per 5 forces polítiques (ERC, la CUPPC, els ComunsMES), i dues associacions de veïns: l'AAVV Progressistes de Valldoreix, l'AAVV Gent per Valldoreix i que compta amb el suport de l'AAVV Mou-te, amb l'objectiu de “canviar Valldoreix”, segons paraules del mateix Humet.

 

 

Els temes primordials per a aquesta coalició són la millora en transparència, eficàcia, mobilitat i seguretat en l'entorn de l'EMD. Aconseguir aquesta coalició, però, no ha estat fàcil: “hi ha hagut molta generositat per part de tots per aconseguir aquesta unitat”, ha explicat Xavier Humet que, de totes maneres, assegura que “el camí cap a la coalició”, els farà “més forts”.

 

Un dels principals objectius de 'Guanyem Valldoreix' és aconseguir “teixir xarxes socials i recuperar espais de participació ciutadana” a Valldoreix. De cara a les eleccions, doncs, Humet explica que cal “guanyar la presidència de l'EMD i saber explicar molt bé a la gent que voti a les forces que formen la coalició en les eleccions municipals, perquè aquestes col·loquin els seus vocals”.

 

 

“Hem de ser capaços de transmetre la importància d'un canvi de govern, i necessitem la presidència i 4 vocals més”, ha afegit. I és que cal destacar que en les eleccions municipals, es vota també la figura del càrrec de la presidència de l'EMD, i després són els partits del consistori de Sant Cugat qui escull els vocals en funció de la força que tenen.

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: