Presentació de la coalició 'Guanyem Valldoreix'
Presentació de la coalició 'Guanyem Valldoreix' | Cedida

 

 

Xavier Humet, actual vocal de Procés Constituent a l'EMD de Valldoreix, liderarà una 'Guanyem Valldoreix', una coalició formada per 5 forces polítiques (ERC, la CUPPC, els ComunsMES), i dues associacions de veïns: l'AAVV Progressistes de Valldoreix, l'AAVV Gent per Valldoreix i que compta amb el suport de l'AAVV Mou-te, amb l'objectiu de “canviar Valldoreix”, segons paraules del mateix Humet.

 

 

Els temes primordials per a aquesta coalició són la millora en transparència, eficàcia, mobilitat i seguretat en l'entorn de l'EMD. Aconseguir aquesta coalició, però, no ha estat fàcil: “hi ha hagut molta generositat per part de tots per aconseguir aquesta unitat”, ha explicat Xavier Humet que, de totes maneres, assegura que “el camí cap a la coalició”, els farà “més forts”.

 

Un dels principals objectius de 'Guanyem Valldoreix' és aconseguir “teixir xarxes socials i recuperar espais de participació ciutadana” a Valldoreix. De cara a les eleccions, doncs, Humet explica que cal “guanyar la presidència de l'EMD i saber explicar molt bé a la gent que voti a les forces que formen la coalició en les eleccions municipals, perquè aquestes col·loquin els seus vocals”.

 

 

“Hem de ser capaços de transmetre la importància d'un canvi de govern, i necessitem la presidència i 4 vocals més”, ha afegit. I és que cal destacar que en les eleccions municipals, es vota també la figura del càrrec de la presidència de l'EMD, i després són els partits del consistori de Sant Cugat qui escull els vocals en funció de la força que tenen.