Mossos d'Esquadra i Bombers treballen a l'estació d'FGC de Sant Cugat del Vallès
Mossos d'Esquadra i Bombers treballen a l'estació d'FGC de Sant Cugat del Vallès | Bernat Millet

 

 

Una persona ha perdut la vida després de ser atropellada per un tren a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Cugat, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

 

L'atropellament s'ha produït als voltants de les 16 h de la tarda d'aquest dilluns 11 i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 camions de Bombers, dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres de Policia Local i dues ambulàncies del SEM, que no han hagut d'intervenir.

 

Segons s'ha pogut confirmar, es tracta d'un suïcidi. La via que normalment va en direcció a Barcelona ha quedat tallada, i els trens circulen per la via contrària en ambdues direccions, i amb molt de retard.