Públic assistent al Fòrum Bellaterra
Públic assistent a l'últim Fòrum Bellaterra | Toni Alfaro

 

El proper Fòrum Bellaterra, corresponent al mes de febrer, parlarà sobre els aliments i els organismes transgènics, que són presents a bona part de la dieta que mengem. Així ho han anunciat des de l'entitat, que ha comunicat que es comptarà amb experts en la matèria perquè l'espai de debat de Bellaterra pugui comptar amb coneixements de primera mà.

 

En concret, aquesta edició del Fòrum portarà als investigadors jubilats de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) Joaquima Messeguer i Enric Melé, doctors en Biologia. La tertúlia, que se celebrarà el 21 de febrer a les 20h al Centre Cívic de Bellaterra, estarà presentada per Miquel Àngel Ramos i moderada per la presidenta del Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana.  

 

Cartell del Fòrum Bellaterra de febrer del 2019
Cartell del Fòrum Bellaterra de febrer del 2019 | Fòrum Bellaterra