Imatge de la darrera assemblea de la Unió de Veïns, amb Josep Maria Riba al capdavant | J. Tardós

 

La Unió de Veïns ha preparat per a aquest dimarts 12 de febrer una reunió per a informar a tots els bellaterrencs i bellaterrenques sobre l'estudi sobre la sostenibilitat a Bellaterra que faran de la mà dels alumnes del Màster Universitari d'Intervenció Sostenible sobre el Medi Construït

 

L'associació de veïns explicarà, a partir de les 19h, al Centre Cívic de Bellaterra, situat a l'edifici de l'EMD, el perquè de la necessitat d'un estudi sobre la dependència del carboni al barri. Així mateix, explicarà quin paper tindran els alumnes del màster impartit per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i com treballaran a les cases que hi participin.

 

Segons ja ha explicat en diverses ocasions Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns de Bellaterra, les dades proporcionades als estudiants sobre l'eficiència energètica de cada llar es tractaran amb absoluta confidencialitat. Alhora, serà una oportunitat pels bellaterrencs per a poder fer una anàlisi gratuït i personalitzat sobre l'ús de l'energia a casa seva, així com per rebre consells que el millorin.

 

Per a més informació, podeu visitar la web de la Unió de Veïns de Bellaterra.