L’exposició “Escoles d’altres mons” arriba a Sant Quirze del Vallès

by | febr. 12, 2019 | Sant Quirze

Carlos Ernesto García, comissari de la mostra, guia els assistents per l'exposició

Carlos Ernesto García, comissari de la mostra, guia els assistents per l'exposició | Ajuntament de Sant Quirze

  

 

L'exposició “Escoles d'altres mons” es va inaugurar el passat dimarts 5 de febrer a la Sala Nova de la Patronal de Sant Quirze del Vallès. El comissari de la mostra, Carlos Ernesto Garcia, va oferir una visita guiada als assistents a l'acte, que va comptar amb la intervenció de l'alcaldessa del municipi, Elisabeth Oliveras

  

  

L'exposició fotogràfica itinerant “Escoles d'altres mons“, que es podrà visitar fins al 28 de febrer, recorrerà aquest curs 12 ens locals de la demarcació de Barcelona. Aquests se sumen als més de 90 que ja han gaudit, des del 2006, d'una mostra que ofereix a la ciutadania l'oportunitat d'apropar-se a escoles, mestres i alumnes de més de 30 països d'arreu del món a través de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa.

  

  

La Diputació de Barcelona ofereix als ens locals aquest projecte educatiu perquè les escoles, els instituts i les associacions i entitats que ho desitgin puguin desenvolupar un treball de sensibilització ciutadana vers el dret a l'educació. Mitjançant les emocions que desperten les fotografies, l'exposició vol fer reflexionar sobre el valor de la solidaritat i l'esforç de docents i infants d'arreu del món per no renunciar-ne a aquest dret.

  

  

Al web de l'exposició s'hi ofereixen materials didàctics que serveixen d'orientació per treballar les diferents temàtiques suggerides per les fotografies. A més, es posen a disposició dels ens locals materials per a la difusió, com el catàleg de l'exposició i aquest vídeo.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: