pedro duque

El ministre Pedro Duque amb el candidat del PSC Carlos Cordón | PSC

 

 

  

El Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, va visitar el Sincrotró ALBA, ubicat a Cerdanyola del Vallès, l'11 de febrer i es va reunir amb representants del Partit Socialista al municipi. Segons informa el PSC de Cerdanyola, Duque va parlar amb Carlos Cordón, candidat del PSC a l'alcaldia, sobre els reptes de futur de la ciutat.

 

 

  

  

Cordón va compartir amb el Ministre el document “Cerdanyola del Vallès, ciutat del coneixement” en el qual el partit recull les seves propostes en matèria de ciència i universitat amb les quals els socialistes de la ciutat es presentaran a les pròximes eleccions municipals.

 

 

 

Entre aquestes propostes, el partit destaca la promoció de la planificació conjunta i l'optimització d'equipaments compartibles entre la UAB i la ciutat, la contribució a la potenciació de l'Esfera UAB a fi de crear noves oportunitats de desenvolupament i transferència de coneixement en l'àmbit local, l'impuls la creació al centre de la ciutat de l'Oficina d'Acollida de la UAB, en la qual es donin a conèixer els serveis dels quals disposa la comunitat universitària resident a la ciutat o la potenciació del Centre Direccional com a un important pol d'activitats econòmiques, científiques i tecnològiques.

 

 

  

  

“No hem de passar en cap moment per alt que a escala municipal, la universitat, juntament amb altres institucions i organismes vinculats, actua com a agent territorial fonamental per a la creació d'un clima de relacions empresarials òptim”, destaca Cordón. En aquest sentit, Cordón critica la gestió feta des del govern municipal de Compromís per Cerdanyola: “a manca de sinergies i iniciatives liderades des de l'actual Govern municipal, ha comportat la pèrdua d'oportunitats per a la ciutat”.

 

 

  

  

El candidat del PSC afirma que des del PSC Cerdanyola són “coneixedors de la necessitat de reforçar les relacions entre universitat, administració, societat i empresa, entenent que la interacció efectiva dels quatre agents són indispensables per continuar avançant en la senda de l'economia del coneixement”.