Pancarta amb el lema #FakeJustice colocat per la ANC a la plaça del Pi
Pancarta amb el lema #FakeJustice colocat per la ANC a la plaça del Pi | Toni Alfaro

 

 

El matí d'aquest dimecres 13 de febrer, la plaça del Pi de Bellaterra ha aparegut amb dues pancartes que critiquen el judici als presos polítics independentistes. Segons indiquen alguns veïns, les pancartes es van col·locar la nit d'aquest dimarts 12 de febrer.

 

 

Els estendards negres amb lletres blanques inclouen els textos en anglès “Fake Justice” (Falsa justícia) i “Self-determination is a right, not a crime. Make a move” (L'autodeterminació és un dret, no un crim). Els dos van acompanyats del logo de l'Assemblea Nacional Catalana.

 

 

Aquests dos lemes són alguns dels utilitzats per associacions d'àmbit independentista per a criticar la politització de la justícia espanyola i cridar a l'acció a la comunitat internacional davant els judicis als exconsellers de la Generalitat empresonats, que van començar aquest dimarts al Tribunal Suprem espanyol a Madrid.

 

Pancarta amb el lema 'Make a Move' colocada per la ANC a la plaça del Pi
Pancarta amb el lema 'Make a Move' colocada per la ANC a la plaça del Pi | Toni Alfaro