Cartell de la Festa dels Animals a Sant Quirze del Vallès
Cartell de la Festa dels Animals a Sant Quirze del Vallès | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

Sant Quirze esdevindrà aquest diumenge 17 de nou la seu de la tercera edició de la Festa dels Animals. Una iniciativa ja molt consolidada al poble i que ha esdevingut un referent per als amants dels animals, i per a aquelles persones responsables i respectuoses amb l’entorn i el medi ambient. La festa acull múltiples propostes per gaudir d’un matí orientat a tota la família, que es farà als exteriors del centre cívic Can Feliu, de 10 a 13.30 hores.

 

Les activitats

  

El tret de sortida al matí el donarà una passejada pels voltants del poble. Una oportunitat per conèixer racons i compartir camí amb altres propietaris/es de gossos. El punt de trobada serà a la riera de Can Poncinc a les 10 hores. En finalitzar el passeig, hi haurà esmorzar per a totes les persones participants als exteriors de Can Feliu a les 11 hores.

 

 

Les exhibicions

  

Diverses entitats i associacions oferiran tot tipus de tallers i propostes. Així, hi haurà sessions d’”Urban training”; obediència avançada; exhibicions amb gossos de seguretat; o demostracions canines i d’habilitats. No faltarà a la cita d’enguany la tradicional desfilada de gossos en adopció que ofereix la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

  

Una altra de les propostes que s’oferiran durant tot el matí és la dels tallers d’ensinistrament. Amb el nom “Vine aquí!” podreu aprendre algunes tècniques bàsiques per fer la convivència amb els animals de companyia més fàcil.

 

 

Activitats infantils

  

Els més petits de la família podran gaudir de tallers con pintacares o de creació de màscares d’animals. També hi haurà un scape room centrat en el reciclatge, que portarà les persones participants a l’any 2020!

 

 

Xipa el teu animal

  

Els centres veterinaris del poble col·laboren amb la festa, xipant els animals de companyia a un preu especial fins al 18 de març: 40€. Podreu fer-ho a: El Mussol, Nouclínic Veterinaris i Vet’s Sant Quirze.

 

 

Civisme i reciclatge

  

Durant la festa trobareu també informació sobre les campanyes que duu a terme l’Ajuntament relacionades amb el reciclatge, com l’”Excuses o separes?”, amb un stand específic; així com diverses publicacions relacionades amb el respecte a l’entorn i el foment de la bona gestió dels residus, com el compostatge.