Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Cedida

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra va llogar aquest dissabte 16 de febrer un autocar per a facilitar l'accés a la manifestació que es va celebrar a Barcelona amb el lema “L'autodeterminació no és delicte” a la que, segons la Policia Local, van assistir vora uns 200.000 manifestants, mentre que la organització idica uns 500.000.

 

 

Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Cedida

 

 

La manifestació es va organitzar coincidint amb les vistes pel judici als líders polítics independentistes presos al Tribunal Suprem de Madrid. Per desplaçar-s'hi amb el bus, 28 bellaterrencs es van aplegar a la plaça del Pi a les 16:15h, segons l'ANC de Bellaterra, que admet que el lloguer de l'autobús es va “organitzar el mateix divendres”.

 

 

Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Cedida

 

 

“Ho vam fer des del pensament que, si s'organitzava un autocar per anar a la manifestació, hi aniria més gent que no pas si només hi van en tren”, expliquen des de l'entitat. Alhora, fonts de l'associació independentista expliquen que, després de l'èxit de la iniciativa, estarien pensant en llogar un altre autocar per la manifestació a Madrid del pròxim 16 de març.

 

Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona
Desplaçats per la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona | Cedida