Àlvar Roda serà, presumiblement, el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat
Àlvar Roda serà, presumiblement, el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat | Cedida

 

El veí de Bellaterra i exregidor a l'Ajuntament de Sant Cugat amb PSC i Ciutadans pel Canvi, Àlvar Roda, podria ser el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat del Vallès. Segons ha explicat el mateix Roda, el termini per a presentar-se com a candidat a la presidència de l'espai d'entitats de la ciutat va acabar el passat divendres 15 de febrer, sent ell l'únic que s'hi havia presentat.

 

 

Tot i això, “el pròxim 8 de març, l'assemblea de socis encara ha de validar el meu nom”, explica Roda. Alhora, el bellaterrenc explica que “la meva candidatura ja s'ha acceptat” aquest dilluns 18 de febrer i, per tant, l'espai d'entitats santcugatenc només hauria de fer oficial el càrrec. Una opció que sembla bastant possible ja que, en ser l'únic candidat, seria l'únic presidenciable a escollir, si bé l'assemblea, que és sobirana, “podria escollir un president i una Junta provisional en el cas hipotètic que l'assemblea no validés la seva candidatura”.

 

L'ateneu santcugatenc és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la divulgació cultural, l’associacionisme i el lleure a Sant Cugat. Es troba a l'avinguda de Gràcia, 16, al centre de Sant Cugat.

 

Edifici de l'Ateneu
Edifici de l'Ateneu | Ateneu de Sant Cugat