El bellaterrenc Àlvar Roda, únic candidat a presidir l’Ateneu de Sant Cugat

by | febr. 19, 2019 | Sant Cugat

Àlvar Roda serà, presumiblement, el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat

Àlvar Roda serà, presumiblement, el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat | Cedida

 

El veí de Bellaterra i exregidor a l'Ajuntament de Sant Cugat amb PSC i Ciutadans pel Canvi, Àlvar Roda, podria ser el pròxim president de l'Ateneu de Sant Cugat del Vallès. Segons ha explicat el mateix Roda, el termini per a presentar-se com a candidat a la presidència de l'espai d'entitats de la ciutat va acabar el passat divendres 15 de febrer, sent ell l'únic que s'hi havia presentat.

 

 

Tot i això, “el pròxim 8 de març, l'assemblea de socis encara ha de validar el meu nom”, explica Roda. Alhora, el bellaterrenc explica que “la meva candidatura ja s'ha acceptat” aquest dilluns 18 de febrer i, per tant, l'espai d'entitats santcugatenc només hauria de fer oficial el càrrec. Una opció que sembla bastant possible ja que, en ser l'únic candidat, seria l'únic presidenciable a escollir, si bé l'assemblea, que és sobirana, “podria escollir un president i una Junta provisional en el cas hipotètic que l'assemblea no validés la seva candidatura”.

 

L'ateneu santcugatenc és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la divulgació cultural, l’associacionisme i el lleure a Sant Cugat. Es troba a l'avinguda de Gràcia, 16, al centre de Sant Cugat.

 

Edifici de l'Ateneu

Edifici de l'Ateneu | Ateneu de Sant Cugat

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: