Integrants assistents a la Taula Cívica de Bellaterra d'aquest dilluns 18
Integrants assistents a la Taula Cívica de Bellaterra d'aquest dilluns 18 | Jordi Tardós

 

 

La Taula Cívica de Bellaterra va incloure tres nous integrants a les reunions de les entitats de Bellaterra aquest dilluns 18 de febrer. En concret, es van integrar al fòrum d'entitats els representants de la Comissió de Veïns encarregada de la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat, el blog personal d'actualitat Bellaterra.cat i l'associació de comerciants Associació Bellaterra Comerç.

  

Els portaveus a la Taula Cívica per cadascuna d'aquestes entitats seran: Chus Cornellana, vicepresidenta de la Comissió de Veïns, Francesc Pérez, autor del blog Bellaterra.cat, i Jordi Tardós com a representant de l'associació de comerciants de Bellaterra.

 

  

D'altra banda, la Taula va aprovar constituir, dins la mateixa reunió, una comissió de veïns per la seguretat a Bellaterra. Una comissió que es va projectar a instàncies de la secretària i representant de la Taula Cívica de Bellaterra, Lídia Magdaleno.