govern municipal

D'esquerra a dreta, els membres del govern municipal: Ivan González, Elvi Vila, Carles Escolà, Contxi Haro i Laura Benseny | Mónica García

 

 

 

El govern municipal de Cerdanyola del Vallès farà vaga general el 21 de febrer, secundant així la convocatòria de la Intersindical – CSC. L'Ajuntament ha informat que les activitats i reunions que els membres del govern tenien previstes a l'agenda s'han traslladat a altres dates. En aquest sentit la Comissió Informativa prevista per dijous s'ha passat al divendres, amb el vistiplau de la Junta de Portaveus.

 

 

El govern municipal de Compromís per Cerdanyola assegura que garantirà el funcionament dels serveis municipals a través del decret de serveis mínims que, a data de 19 de febrer, s'està parlant amb els sindicats representats a l'Ajuntament. El motiu per convocar la vaga és el procés judicial contra els presos polítics i no compta amb el suport dels sindicats majoritaris com UGT i CCOO.