ajuntament

Diputats al Parlament i alcaldes de municipis veïns han mostrat el seu suport a Carles Escolà | Mónica García

 

 

  

  

Compromís per Cerdanyola ha mostrat el seu suport a l'alcalde Carles Escolà i ha anunciat que la formació es farà càrrec de les despeses de la seva defensa jurídica davant la querella interposada per la secretària general de l'Ajuntament. Compromís apunta que ja han assumit la despesa de defensa jurídica en ocasions anteriors “com per exemple en la querella interposada per ERC i el PP en contra de la resolució de Cerdanyola Aparca”.

 

 

  

  

Des del partit al govern denuncien l'extralimitació de funcions de secretària que, segons el portaveu de l'organització Bernat Gastón, “està aprofitant el seu càrrec de funcionària habilitada per l'Estat espanyol per fer política i pervertir el sistema democràtic. Si la senyora Aurora Corral vol governar, cal que es presenti a les eleccions”.

 

 

  

  

Per una altra banda, Compromís lamenta que la secretària “aprofiti les lleis de control imposades per l'ex-ministre Montoro als Ajuntaments per buscar la confrontació permanent entre la seva posició de Secretària i el grup municipal durant tot el mandat”. En paraules de Bernat Gastón: “Aquesta confrontació ha causat innumerables informes desfavorables a Ple que han impossibilitat que es poguessin aplicar polítiques d'esquerres en benefici de tota la població. Això és el que Montoro i el PP buscaven, i han trobat en Corral i en alguns grups de l'oposició com ERC i el PP els seus màxims aliats”.