Les pilones vistes des del cantó de Sant Joan, Sant Cugat | Laia TR

 

 

L'EMD de Bellaterra seguirà lluitant per mantenir les pilones que regulen el pas de vehicles pel Camí Antic de Sant Cugat, a Bellaterra. L'administració bellaterrenca no retirarà el sistema de pilones tal com va manar el jutge del jutjat contenciós número 14, el gener del 2019.

 

 

El motiu, que l'administració bellaterrenca considera que no els hi afecta la mesura, ja que es tractaria d'una mancança administrativa en el moment de la seva tramitació. Tot i aixi l'Ajuntament de Cerdanyola va denunciarho el 23 de gener del 2018.

 

 

Ara l'EMD ha publicat l'ordenació definitiva al Butlletí de la Provincia de Barcelona – l'útim tràmit que sostenen que els quedaria – i esperen donar per tancat l'error administratiu i que “la regulació passi a ser legal en breu”.

 

 

Per la seva banda, l'Ajuntament de Cerdanyola insisteix en que aquest moviment estaria fora de termini i no podrien fer-lo,  ja que després de tres setmanes o quinze dies hàbils (el 31 de gener), aquesta sentència s'hauria tornat ferma i no es podria recórrer.