Membres de la Comissió de Veïns per la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat
Membres de la Comissió de Veïns per la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat | @BellaterraStcug

 

  

 

La participació a favor que Bellaterra se segregui de Cerdanyola i passi a formar part de Sant Cugat ja ha aconseguit els suports imprescindibles. Segons publicava aquest dijous a Twitter el president de la Comissió de Veïns per la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat del Vallès, Miquel Vázquez, la quantitat de signatures aconseguides per l'agrupació ha arribat a superar el 50% respecte al total d'habitants de Bellaterra.

 

 

 

En trucada telefònica amb el BellaterraDiari, Vázquez ha confirmat aquesta informació, tot i que, de nou, ha lamentat que no farà declaracions, ja que “el dijous tornarem a fer una reunió”. En qualsevol cas, superar el 50% de les signatures per la segregació i posterior annexió implica que, un cop s'hagi proporcionat el cens a la Comissió, les signatures recollides podran enviar-se a l'Ajuntament de Cerdanyola per començar els tràmits.

 

 

Un cop les validi el consistori, haurà de proporcionar-les a la Generalitat de Catalunya, que serà qui tindrà la decisió final sobre l'annexió o no a Sant Cugat, segons va indicar Xavier Figueres, advocat de la Comissió. La recollida de signatures i el procés d'annexió a Sant Cugat compten amb el finançament i el suport de l'EMD de Bellaterra gràcies a un conveni aprovat a l'anterior Junta de Veïns amb l'abstenció del vocal d'Esquerra Republicana i els vots a favor del PDeCAT i Gent per Bellaterra