Aleix Giol recull el segon premi pel foment dels valors atorgat a la iniciativa Cap Nen Sense Pilota
Aleix Giol recull el segon premi pel foment dels valors atorgat a la iniciativa Cap Nen Sense Pilota | Cedida

 

El bellaterrenc Aleix Giol va recollir aquest dimarts 26 de febrer el segon premi pel “foment dels valors” que es repartia entre diverses iniciatives solidàries dins el món dels esports. Ho va fer durant la celebració dels Premis Solidaris de la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Catalana de Futbol, celebrats a l’Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona. 

Giol va recollir el guardó per l’organització de la iniciativa Cap Nen Sense Pilota, que s’organitza de forma anual des de fa quatre anys, habitualment al recinte del Club Junior 1917, a Sant Cugat del Vallès.

La jornada anual utilitza els beneficis de les inscripcions i els actes que s’hi inclouen per ajudar a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, així com per a finançar el projecte Campus Índia. A l’edició d’enguany es van recaptar fins a 7.000 euros

Aleix Giol recull el segon premi pel foment dels valors atorgat a la iniciativa Cap Nen Sense Pilota
Aleix Giol recull el segon premi pel foment dels valors atorgat a la iniciativa Cap Nen Sense Pilota | Cedida