Cartell de la Cursa Nocturna dels Mussols per la seva XI edició
Cartell de la Cursa Nocturna dels Mussols per la seva XI edició | cursadelsmussols.cat

 

 

Sant Quirze acull de nou la Cursa nocturna dels Mussols, una proposta que organitza el Club Excursionista Sant Quirze (CESQV) des de fa ja onze edicions i que, any rere any, compta amb un aclaparador èxit de participació. Les inscripcions per apuntar-se a la cursa estan obertes des de principis d’any, i el termini finalitza en assolir els 650 participants.

  

 

La cursa, que enguany se celebra el 30 de març, recorre 13,400 m per pistes de muntanya i corriols de terra de la Serra de Galliners, amb un desnivell de 700 metres acumulats. La sortida serà a les 19:30 hores, a l’exterior del poliesportiu Purificació Salas Xandri

 

 

El recorregut de la cursa passa ben a prop de Bellaterra
El recorregut de la cursa passa ben a prop de Bellaterra | cursadelsmussols.cat

 

 

 

Abans de l’inici de la cursa, a les 18 hores, els més petits també podran participar a l’esdeveniment esportiu, amb recorreguts adaptats a les categories d’infantil, cadet i junior. Les corredores i els corredors que quedin classificats rebran els premis en finalitzar les curses infantils.

  

 

El CESQV destaca, com a novetat d’enguany, un dels obsequis que rebran les persones inscrites a la cursa: es tracta d’uns bastons plegables, molt lleugers, amb mànec ergonòmic i amb un sistema ràpid de fixació, valorats en 40 euros. D’altra banda, els tres classificats de cada categoria rebran premis importants que es lliuraran a partir de les 21 hores, al poliesportiu. 

 

 

Podeu visitar la web de la cursa per tenir tota la informació de la XI Cursa Nocturna dels Mussols.