Ha sigut necessària la intervenció d'una grua per a remolcar el cotxe
Ha sigut necessària la intervenció d'una grua per a remolcar el cotxe | Jordi Tardós

 

 

Un error en la cerca d'aparcament ha acabat en un ensurt la tarda d'aquest divendres 1 de març a Bellaterra, al voltant de les 14 h. Un conductor que es dirigia a l'Hostal Sant Pancràs i buscava un lloc per aparcar el seu cotxe ha decidit baixar a la zona d'aparcament del negoci.

 

 

La mala sort, però, ha fet que el conductor s'hagi confós i hagi volgut descendir per les escales del Camí dels Enamorats, al costat de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. El resultat ha sigut que el cotxe es quedés travat a meitat de les escales i no pogués sortir pels seus propis mitjans.

 

 

Finalment, la intervenció de la grua ha permès al conductor recuperar el seu cotxe sense més complicacions, després de dues hores, al voltant de les 16 h, si bé l'episodi ha despertat la curiositat d'alguns dels vianants i veïns de Bellaterra.

 

El conductor s'ha confòs buscant l'entrada al pàrquing de l'Hostal Sant Pancràs
El conductor s'ha confòs buscant l'entrada al pàrquing de l'Hostal Sant Pancràs | Jordi Tardós