La presentació serà dissabte a la plaça del Pi
La presentació serà dissabte a la plaça del Pi | Redacció

 

 

 

El candidat d'Esquerra Republicana per a presidir l'EMD de Bellaterra ja ha estat nomenat. Segons ja es va avançar el passat 27de febrer, Quim Oltra, que actualment, i des de fa quatre anys, ocupa la vocalia del partit a Bellaterra, seguirà sent la veu del partit a l'òrgan de l'entitat bellaterrenca com a independent.

 

 

La presentació oficial d'Oltra com a candidat es farà aquest dissabte 9 de març a les 12 h a la plaça del Pi de Bellaterra, on anirà acompanyat de la cap de llista de la formació a Cerdanyola del Vallès, Helena Solà. Alhora, els acompanyaran els professors universitaris veïns de Bellaterra, Joan Manuel Tresserras, exconseller de cultura, i Enric Marin expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

 

 

Cartell de la presentació oficial de Quim Oltra com a candidat el pròxim dissabte
Cartell de la presentació oficial de Quim Oltra com a candidat el pròxim dissabte | @ERCerdanyola

 

 

A l'acte, els ponents repassaran temes competents a l'EMD, com el manteniment d'espais públics i la mobilitat, qüestions per les quals és necessari treballar conjuntament amb altres administracions, com la seguretat o la valoració de la implantació d'un centre sanitari a Bellaterra, i aspectes estructurals com la millora del conveni o la inclusió del clot de Can Fatjó dels Aurons dins dels límits territorials de l'EMD.

 

 

Quim Oltra també és un dels quatre veïns de Bellaterra que van a la llista electoral d'Esquerra a l'Ajuntament de Cerdanyola, si bé ja ha declarat que en cas de sortir escollit president de l'EMD “no recolliria l'acta de regidor per dedicar-se exclusivament a exercir les tasques i representació institucional que suposaria aquesta responsabilitat”.