Els integrants de la Coral Turó de Sant Pau, al seu local d'assaig
Els integrants de la Coral Turó de Sant Pau, a la celebració del seu desè aniversari | Coral Turó de Sant Pau

 

 

L'agrupament coral del Turó de sant Pau busca més cantaires. Segons indiquen des de l'entitat, l'estiu passat van complir 10 anys de vida i van entrar en una nova fase en què voldrien reforçar la coral augmentant la quantitat d'integrants que la formen.

 

 

Per això, des de la Coral Turó de Sant Pau demanen que aquells que s'hi vulguin apuntar ho provin acudint a provar a un dels assajos que fan tots els dilluns de 20.30 a 22 h al Centre Cívic del Turó de Sant Pau, a prop del campus de la UAB. A més, indiquen que “no és necessari que tinguis formació musical”, i que “tenim un repertori molt variat”.

 

 

Si voleu més informació, només heu de trucar a la Míriam (697 75 89 53) o al Santi (607 31 45 20).