Jordi Macarulla, vocal del PDeCAT a l'EMD de Bellaterra | Cedida

 

 

El bellaterrenc i vocal de l'EMD de Bellaterra pel Partit Demòcrata Europeu Català, Jordi Macarulla, no es presentarà com a candidat del PDeCAT a presidir l'entitat municipal descentralitzada a les pròximes eleccions municipals del dia 26 de maig. 

 

 

Macarulla ha indicat al BellaterraDiari que ha pres aquesta decisió perquè “jo personalment estic a favor del dret a decidir, i com que hi estic a favor, també ho estic perquè els ciutadans de Bellaterra decideixin anar a Sant Cugat, i això ha generat algunes discrepàncies amb PDeCAT Cerdanyola“. Per tant, “com a candidat a Bellaterra pel PDeCAT no aniré”.

 

 

Ara bé, Macarulla no descarta presentar-se a la presidència de l'EMD com a candidat independent. De fet, indica que “a dia d'avui, sóc un potencial candidat, però em falta saber on m'ubico millor”, i assegura que el fet de presentar-se i amb qui fer-ho “ho acabaré de decidir en els propers dies”. 

 

 

La incògnita, doncs, és saber qui ocuparà el seu lloc com a potencial president de l'EMD de Bellaterra pels Demòcrates, que de moment no han proposat cap candidat a presidir l'entitat de Bellaterra. El seu representant a l'Ajuntament, Marc Costa, indica que “estem treballant en això i encara no tenim a ningú decidit”. Tanmateix, explica que el decidiran el més aviat possible perquè “ben aviat tanquem llistes per l'Ajuntament i per l'EMD”.