Música per a nadons i pares a Sant Quirze

by | març 7, 2019 | Sant Quirze

L'Escola Municipal de Música de Sant Quirze obre un taller de música per a pares i nadons

L'Escola Municipal de Música de Sant Quirze obre un taller de música per a pares i nadons | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

El proper 23 d’abril l’Escola Municipal de Música de Sant Quirze inicia un taller de música orientat a nadons de 8 mesos a 3 anys i les seves famílies. El curs s’allargarà fins al 9 de juny i tindrà lloc els dimarts de 16.15 a 17 hores i el preu per tota la duració de les classes és de 80 euros.

 

L’objectiu de les sessions, impartides per Teresa Marçal, és acostar els infants al món de la música mitjançant jocs de mans i dits, cançons de bressol o moixaines. També s’organitzaran petites audicions, acostumant els infants a escoltar música, així com a fomentar la creativitat i la improvisació. Les classes s’acompanyaran de propostes com jugar a fer sons, o treballs per fomentar la pulsació i el ritme.

 

Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes. Podeu fer-ho dirigint-vos a la secretaria de l’Escola Municipal de Música de Sant Quirze. Podeu tenir més informació trucant al 937210073 o per email, escrivint a escolademusica@santquirzevalles.cat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: