Protesta a les vies del tren a Sant Cugat per la vaga del 8M
Protesta a les vies del tren a Sant Cugat per la vaga del 8M | TOT Sant Cugat

 

 

La jornada del Dia Internacional de la Dona deixa, a mig matí d'aquest divendres 8 de març, diverses afectacions al transport pels ciutadans de Bellaterra per carretera i en tren. Entre els efectes per la mobilitat, es compten especialment problemes a l'entrada de Barcelona, així com la disminució de combois i algunes aturades als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Per una banda, pel que fa a aquests últims, FGC ha activat uns serveis mínims per la circulació de trens a totes les línies, i això afecta els horaris de la línia S2, que passa per Bellaterra. El servei ha sigut del 50% fins a les 9:30 h, i durant la resta del dia només circularan el 25% dels combois.

 

Recordeu, #FGCofereix de 6.30h a 9.30h el 50% del seu servei habitual. A partir de les 9.30h els serveis mínims seran del 25% del servei habitual #mobilitat#8M#FGC#serveiFGC

  

  

Horaris dels trens https://t.co/kBoCTy6Fwn

 

— FGC (@FGC) 8 de març de 2019

 

A més, a la parada de Ferrocarrils de Sant Cugat del Vallès, que serveix de nexe entre les línies S1 i S2, així com la seva connexió amb Barcelona, ha estat tallada entre les 07.28 h i les 08.05 h per l'ocupació de les vies per part d'una vintena de manifestants. Això ha ocasionat retards en les dues línies de Ferrocarrils fins que els Mossos d'Esquadra han fet desallotjar les ocupants de les vies (imatges del TOT Sant Cugat).

 

 

 

A més, les afectacions al trànsit provocades per la presència de manifestants que han tallat algunes vies interiors de Barcelona, com l'Avinguda Diagonal. Això ha tingut un efecte negatiu en les entrades a la ciutat, tot i que no hi ha hagut grans inconvenients a les vies del voltant de Bellaterra. En concret, les cues s'han concentrat a la B-23 i l'A-2.

 

El tall de la Diagonal complica el trànsit a la B-23, amb cua de 5km des de Sant Joan Despí. Més enrere també hi ha 7km de retencions entre el Papiol i l'enllaç amb l'A-2 a Sant Feliu. pic.twitter.com/mcrdKs2Uar

— Trànsit (@transit) 8 de març de 2019