El 8 de març té moltes raons per a celebrar-se
El 8 de març té moltes raons per a celebrar-se | Cedida

 

 

TEXT: GRUP ESCOLTA BELLATERRA

 

Aquest 8 de Març coincidint amb el Dia de la Dona, se celebrarà la vaga feminista. Però, en què consisteix aquesta vaga? L'objectiu de la vaga és mostrar el buit que queda quan no hi ha dones en els àmbits de cada dia, a la feina, a casa, pel carrer, etc. Per tant, no tindria sentit que hi participessin tant homes com dones.

 

 

Tot i això, òbviament no seria sensat deixar de banda un sexe o altre, però aquí us volem donar un parell d'idees amb les quals els homes podrien ajudar moltíssim a fer que la vaga sigui tot un èxit:

 

 

  • Si ets cap d'empresa, mestre, professor, etc. Deixa que les teves companyes facin vaga sense cap tipus d'impedimenta, problema o represalia.
  • Dóna suport a les teves companyes tant de feina com d'estudi, i a totes les dones que estiguin dins del teu cercle que decideixin participar-hi.
  • Ofereix-te a cuidar als infants que solen estar a càrrec de les dones que són properes a tu perquè puguin assistir a les manifestacions, i el mateix per a familiars dependents.
  • Si vas a la manifestació perquè cap dona del teu voltant necessitava ajuda, no lideris la marxa ni et facis el protagonista.
  • Fes la màxima difusió possible i convenç als homes del teu cercle a què facin el mateix.

 

 

Aquest dissabte 9 de Març, el Grup Escolta Bellaterra dedicarà  les hores de Cau a tractar el feminisme amb els infants, a través d'activitats, dinàmiques i xerrades.

  

  

Sempre a punt!